Vänsterpartiet Vänsterpartiet
Start Förtroendevalda Aktuellt Debatt Bli medlem Kontakt Arkiv

Arkiv. Tidigare publicerat material.
Göran&Ulf
Vänsterpartiet Öckerö kampanjar inför EU-valet.
Broschyrutdelning inför EU-valet 2024. Göran och Ulf två av våra aktivister. Fredag 7 juni 2024 utanför ICA på Hönö. Två dagar till valdagen.
Vänsterpartiet stolt sponsor till Pride 2024 på Hönö.
Pride 2024 Vänsterpartiet Öckerö, stolt sponsor av Öckerö Pride 1 juni 2024!
Pride 2024 Många deltagare sökte information både om Pride och oss. Här det Göran Billvall som delar ut broschyrer och V-tablettaskar.
Pride 2024 Annika Andersson, outtröttlig V-ordförande i samtal med deltagare.
Pride 2024 En lyckad dag! Många människor av alla slag. Unga, äldre, även en grupp hårda MC-förare deltog i paraden under den vackra Pride-fanan.
Jonas&Nooshi
GLÖM INTE ATT RÖSTA I EU-VALET!
Om du tröttnat på högerpolitiken och vill se en mer rättvis och solidarisk utveckling i Sverige och världen ska du använda din röst i EU-valet för att vara med och förändra.
EU påverkar ditt liv varje dag. Allt ifrån hur hög din elräkning är, hur långa dina arbetspass får vara till om tåget kommer i tid påverkas av lagar och riktlinjer från EU.
Läs mer..
Vindkraft
Öckerö Pride 2024
Då var det äntligen dags för årets mest kärleksfulla dag!!! För sjätte gången anordnas Öckerö Pride och det är uppenbart, sedan 2017 års succé, att ett Pride event i Öckerö kommun är efterlängtat och uppskattat!
Läs mer..
Vindkraft
NYTT PARTIPROGRAM
Publicerad 2024 04 05
Inför årets partikongress har ett förslag till nytt partiprogram tagits fram. Förslaget har skapat en del frågor och man har från Vänsterpartiet Majorna och Vänsterpartiet Linköping yrkat på förslagets återremittering (se till exempel GP 2024-02-12).
Läs mer